Distribuiti
Noul ecran tactil De 10.1" InnJoo F4 Tableta 3G cu ecran Capacitiv Touch panel Digitizer Sticla înlocuirea Senzorului de
Pret
44.73lei -14 %
52.61lei
Disponibilitate In stoc

Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica model de tabletă și panoul de ecran.

Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru același model.InnJoo F4 3G și InnJoo F4 pro sunt total diferite de model.

Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același model de tabletă și ecran de forma ca imaginea noastră/lista.

Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere.Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.

Pachet: 1 ecran tactil

Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.

Cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Etichete: texet telefon, caz motorola moto g8 putere, e400, anime caz moto g7 putere, caz moto unul zoom, e71 telefon, alcatel pop 3 ecran tactil, mercedes clasic, închiriere de telefon mobil, capac pentru motorola p30 juca.

Tip Ecran Ecran Capacitiv
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Nume De Brand witblue
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Numărul De Model Pentru InnJoo F4 3G
Compatibil Marca Universal
Montarea pentru InnJoo F4 3G touchscreen

Scrie o recenzie

Produse similare